Er zijn mensen die mij alleen maar zien als spinningsinstructeur en stuiterbal. Niet zo verbazingwekkend als je mij niet anders kent.

Maar……. er is een geheel andere kant aan mij. Namelijk die van masseur.

Nu zal je je afvragen hoe zo’n ogenschijnlijk ongeleid projectiel masseur kan zijn en zie je waarschijnlijk beelden van mij hoe ik rond de tafel spring en op je rug sta te dansen. Niets is minder waar.

Vanuit mijn vechtsport achtergrond heb ik altijd veel te maken gehad met mediteren en grote interesse in de Oosterse filosofie. Meditatie brengt mij rust en die rust kan ik overbrengen op mijn klanten door middel van massages.

Naast mijn massage-opleidingen heb ik ook een opleiding gevolgd tot Reiki Master. Ook deze opleiding heeft mij, naast mijn opleiding tot masseur, verdieping en nog meer innerlijke rust gebracht.

Nu ben ik bezig met een opleiding tot Ayurvedisch masseur. Deze opleiding rond ik juni 2017 af. Het is een prachtige aanvulling op wat ik tot nu toe heb gedaan en verrijkt mij nóg meer.

Ervaar eens, net als een aantal anderen hebben gedaan, hoe het is om door mij gemasseerd te worden. Aan mijn tafel ben ik geen instructeur. Ik sta daar om jou te helpen tot rust te komen en jouw lijf vrij te maken van alle spanning.

De eerste keer is misschien een beetje spannend, de keer daarna wordt het al gewoon.

Durf je het aan, boek dan een massage bij mij. Je kunt kiezen uit een volledige lichaamsmassage, voetmassage of hoofdmassage. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

Boeken kan telefonisch op nr 0651761681 of per

e-mail: mscemotionandwellness@gmail.com

Ik hoop je graag te mogen ontmoeten als jouw masseur.

Martin

klachtenzorg
vrijwillegers-3
logo-evelien-total-beauty-300x100