TNO heeft berekend dat 36 procent van het werkgerelateerd verzuim ontstaat  door werkstress als gevolg van te hoge werkdruk. Dat kost op jaarbasis maar liefst 1,8 miljard euro.
Ik help bedrijven door middel van (stoel)massages om op deze kosten te besparen.

Wat is stoelmassage

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en behandeling van klachten. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.

Ervaring leert dat een stoelmassage een aantoonbaar positief effect heeft op het omgaan met werkdruk, werkstress en werkgerelateerde klachten. Stoelmassage verlaagt stresshormonen waardoor de werksfeer en de bedrijfsresultaten binnen een organisatie verbeteren.

Waarom een stoelmassage?

Een regelmatige stoelmassage ter preventie en behandeling van klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot en dat tegen lage kosten en een minimale tijdsinvestering.
Een stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die:

–        Veel beeldschermwerk verrichten
–        Een langdurig eenzijdige werkhouding hebben
–        Een hoge werkdruk ervaren
–        Fysiek zwaar werk doen

Het effect

Na een stoelmassage werkt verfrissend, geeft hernieuwde energie en verlaagt de kans op rsi- of pijnklachten als gevolg van een langdurige en eenzijdige werkhouding.
Stoelmassage verbetert de motivatie en vermindert stress op de werkplek.

Kosten

Een stoelmassage met een duur van 15 minuten kost slechts € 15,00 per medewerker.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

klachtenzorg
vrijwillegers-3
logo-evelien-total-beauty-300x100